Vyhledávání


Kontakt

MVDr. Jiří Šimůnek, CSc., Jana Šimůnková
Palackého 724
Mnichovo Hradiště
29501

602822491

E-mail: juraseksimunek@seznam.cz

Objednání do ordinace - klikněte zde

16.03.2018 13:53

Chcete-li se objednat do ordinace rezervačním systémem případně objednat léky nebo krmiva, klikněte zde.  

   
  Jsou-li všechny termíny již obsazeny, kontaktujte nás telefonicky, vyhradíme vám rezervaci v mezičase.
 

Vážení klienti,

přicházeli nám stížnosti kvůli dlouhému čekání na ošetření vašich mazlíčků. Vznikali mezi vámi hádky, kdo byl první, druhý, … A proto jsme chtěli usnadnit vám i nám spoustu potíží a těžkostí. Vytvořili jsme online rezervační systém. Adresu naleznete na našich stránkách. Rezervace termínu je velmi jednoduchá. Stačí zvolit důvod vaší návštěvy, termín a hodinu. Dále vyplníte vaše kontaktní údaje. Odešlete svoji rezervaci a do nejbližší doby vám přijde potvrzení o vaši rezervaci. 

Prosíme naléhavě, abyste si termín, na který se objednáváte, předem rozvážili, neboť neustálým přesunováním objednání, rušením a novým objednáváním systém zbytečně  zatěžujete.

Časový limit mezi jednotlivými úkony je odlišný. Např. někdo se objedná na vakcinaci-tento úkon je v rezervačním systému nastaven po 15 minutách a mezi tím se snažíme vzít i neobjednané pacienty. Na složitější úkony jako je rentgen, sono, chirurgie-kastrace, ošetření zubů ultrazvukem apod. se musíte objednat telefonicky.

Bohužel někdy dojde k tomu, že přijde akutní případ. Např. potřebujeme zrentgenovat pejska, udělat sono, odebrat krev nebo potřebujeme provést složitější diagnostiku. A tak vzniká problém, že objednaným pacientům se o chvíli posune čas návštěvy. Dále jsou v čekárně mezi objednanými neobjednaní pacienti a vznikají problémy. Avšak objednaní pacienti mají přednost, protože každý se může objednat!!! A tak vzniká stres, jak na vaší straně (majitelé), tak na našem pracovišti.

Prosíme respektujte objednané pacienty. Buďte trpěliví a mějte pochopení. Každý bude ošetřen, ale je potřeba mít pochopení a respekt vůči ostatním klientům a i vůči nám. Všem nám záleží na našich zvířecích kamarádech.